De Kindercommissie Gelijke Kansen van het Kinderparlement heeft een prachtige film gemaakt!

142 keer bekeken 0 reacties

Lees hier al het nieuws over Gelijke Kansen 's-Hertogenbosch, ons programma, onze partners en onze projecten. Inspiratie opdoen?

Neem een kijkje op onze kennisbank! 

Voor Jula, Ayub, Saad, Simon, Julietta en Yamen betekent Gelijke Kansen dat alle kinderen kunnen doen wat zij leuk vinden. Deze leerlingen doen allemaal mee aan het Kinderparlement, waar zij het thema Gelijke Kansen op de agenda hebben gezet.

Voor Jula, Ayub, Saad, Simon, Julietta en Yamen betekent Gelijke Kansen dat alle kinderen kunnen doen wat zij leuk vinden. Deze leerlingen doen allemaal mee aan het Kinderparlement, waar zij het thema Gelijke Kansen op de agenda hebben gezet. Omdat veel kinderen en hun ouders nog niet weten wat er allemaal voor moois te doen is in onze gemeente, vertellen ze dat in deze geweldige film. Ze leggen ook uit hoe je als kind of ouder toch kan meedoen aan activiteiten, ook al is er bijvoorbeeld weinig geld thuis. Deze toppers hebben naast het filmpje ook nog voor alle scholen een poster gemaakt. In de film en op de poster zijn ook een flink aantal van onze community partners te zien. De komende tijd zullen de film en de posters verspreid worden binnen onze gemeente

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Bekijk ook

0  reacties

Cookie-instellingen